Hvis du har flere midler du ønsker investeret, så er det blot at overføre disse til din konto i Saxo Bank.

Hvordan overfører jeg helt konkret pengene?

På computeren:

1. Log ind på https://app.nord.investments/

2. Tryk på 'Ny indbetaling' i menuen øverst til venstre, hvorefter du enten kan vælge at overføre pengene via en "Ny nem overførsel". Det er selvfølgelig gratis og tager ikke lang tid at overføre pengene. Alternativt kan du overføre pengene på traditionel vis via en kontooverførsel fra din egen bankkonto til din konto i Saxo Bank. Du kan se dit konto- og registreringsnummer under "Ny indbetaling".

OBS: har du flere konti, skrifter du mellem disse øverst i højre hjørne under 'Skift portefølje'.

På mobilen:

1. Log ind i din NORD app på din mobil.

2. Hvis du har flere konti, skal du vælge den du vil overføre til.

3. Tryk på knappen "mere" (de tre prikker nederst i højre hjørne).

4. Vælg "konto". Derefter kan du se dit konto- og registreringsnummer.

OBS: Du kan desværre ikke vælge at foretage overførsler som straksoverførsler eller sammedagsoverførsler. Overførsler skal foretages som standardoverførsler.

Løbende indbetalinger:
Der kan være flere fordele ved at sætte automatiske indbetalinger op. Læs med fordel blogindlægget: Boost din opsparing med løbende indbetalinger.

Minimum for investering:
Der er ikke en minimumsgrænse for, hvornår indbetalinger investeres for dig. Dit kontantindestående vil dog altid efter handel udgøre ca. 0,5 % af dine samlede investeringer, så der er kontanter nok til ca. at dække et års gebyrer.

Du kan f.eks. vælge at lave en fast kontooverførsel til din konto hver måned eller overføre lige når det passer dig. Du finder dit konto nr. til Saxo Bank i NORD-appen. Der bliver dog først investeret for dig efter din accept.

Nye indbetalinger registreres automatisk, og disse investeres så snart du accepterer fremsendt investeringsforslag fra os. Der skal dog altid stå lidt kontanter på din konto, for at dække de månedlige opkrævne gebyrer.

Der er ingen gebyrer ved indskydning af flere midler.
Dog sker der altid en valutaveksling mellem Euro og DKK når der købes og sælges ETF'ere og for disse transaktioner, betaler du et vekslegebyr til NORD's partnerbanks handelspartner.
Vekselgebyret, som også kaldes for valutamarginalen, er pt. på 0,17 %. Vekselgebyret er inkluderet i de totale årlige investeringsomkostninger.
Derudover betaler du også handelsomkostninger på 0,14 %, når dine nye midler investeres. Dette gebyr er også inkluderet i de totale årlige investeringsomkostninger.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------