Det er muligt for dig, at navngive din(e) portefølje(r).

Dvs. i stedet for at porteføljen eksempelvis hedder 'Frie midler - risiko 10' kan du kalde den 'Opsparing', 'Min formue' eller hvad du nu måtte have lyst til at kalde de enkelte porteføljer.

Det er særligt relevant, hvis du har flere depoter og gerne vil danne dig et bedre personligt overblik over dine penge.

Sådan gør du:

Du skal logge ind på din profil fra en computer.

Når du er logget ind, skal du klikke på 'MERE' hvorefter en boks åbnes.

I den boks skal du være i feltet 'Information'.

Under porteføljens nuværende navn klikker du på 'Omdøb portefølje'.

Omdøb til det ønskede navn og gem ved at klikke på knappen 'Omdøb'.