FAQ
Hvordan kan jeg trække rapporter for min investering?

Skal du bruge en oversigt over din portefølje, dine kontobevægelser eller dine handler, så følg blot vejledningen herunder.

Anders Ottzen Laurentiussen avatar
Skrevet af Anders Ottzen Laurentiussen
Opdateret over en uge siden

Du kan altid generere rapporter for din investering hos Norm Invest.

Du kan lave 3 rapport typer:

• Porteføljerapport

• Kontoudtog

• Rapport over handler

Du skal tilgå din profil fra en computer. Når du er logget ind klikker du på 'MERE' øverst i venstre hjørne, derefter klikker du på 'Rapporter'.

Når rapporten er klar, kan du downloade den til din computer. Alle rapporter genereres som PdF-filer.

Norm Invest Fondsmæglerselskab A/S har tilladelse som fondsmægler og er reguleret af Finanstilsynet. Investorer gøres opmærksomme på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast, kursudviklingen historisk, simulerede afkast og afkastforventninger ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. Norm Invest Fondsmæglerselskab A/S yder ikke rådgivning vedrørende pensions- og skatteforhold og du henvises derfor til at søge egen rådgivning i fornødent omfang herom. Afkast er, hvis andet ikke er opgivet, beregnet før skat og omkostninger for en standard portefølje.