Du kan altid starte med at tage en investeringsplan for dine pensionsmidler her. Du kan vælge at give os indblik i din pensionsinfo rapport. Det er en stor hjælp for os, når vi skal hjælpe dig med, at danne et overblik.

I denne FAQ kan du læse om hvordan du kommer igang med at flytte din pension.

Du kan i overblikket se, hvilke pensioner det da er muligt, ar flytte over til NORD.investments. Du kan også læse denne FAQ, som fortæller dig om de forskellige pensionsordninger samt hvilke af dem, du kan flytte.

Hvorfor kan de ikke samles på én portefølje?

Årsagen til, at alle dine pensionsordninger ikke kan samles på én portefølje, skyldes blandt andet, at de forskellige pensionsordninger har separate vilkår. Det gælder særligt indbetalingsfradrag. Men der kan også være andre særlige rettigheder på din ordning som for eksempel en 60 års ret, eller andet.

Så måtte du for eksempel have 3 forskellige ratepensioner, kan du godt flytte dem over til NORD.investments. Du vil da få 3 porteføljer på samme login, og dermed et betydeligt lettere overblik, da alle dine klatpensioner er samlet et sted.