Ny kunde:
Er du ny kunde hos NORD og ønsker at flytte din eksisterende pension til os eller oprette en ny pensionsopsparing?

Så er det første step at du tager en gratis investeringsplan her.

Vær opmærksom på, at du skal vælge ‘pensionsmidler’ når du vælger investeringstypen.
Derefter har du mulighed for at give godkendelse til, at NORD får indblik i din PensionsInfo rapport, og på den måde kan vi vejlede dig ift. muligheden for flytning af eksisterende pension(er).

Såfremt du ønsker at oprette en ny pension, skal du springe det trin over.

Derefter har du mulighed for at oprette en ratepension hos NORD. Vær opmærksom på, at minimumsindskuddet for at starte en ny ratepension hos os er 30.000 kroner.

Eksisterende kunde:
Er du allerede kunde hos NORD og investerer frie midler, med ønsket om også at investere din pension, skal du logge ind på din profil her.
Når du er logget ind, så skal du klikke på ‘Min konto’ og derefter klikke på ‘Depotoprettelser’.
Herefter skal du klikke på ‘Opret eller flyt pensionsdepot’.
Derefter har du mulighed for at give godkendelse til, at NORD får indblik i din PensionsInfo rapport og på den måde kan vi vejlede dig ift. muligheden for flytning af eksisterende pension(er).

Såfremt du ønsker at oprette en ny pension, skal du springe det trin over.

Derefter har du mulighed for at oprette en ratepension hos NORD. Vær opmærksom på, at minimumsindskuddet for at starte en ny ratepension hos os er 30.000 kroner.