Ny privatkunde:

Flytning af eksisterende pensionsordning(er):
Er du ny kunde hos NORD og ønsker at flytte din eksisterende pensionsordning (ratepensions-, aldersopsparings-, og/eller kapitalpensionsordning) til os eller oprette en ny ratepensionsordning? Der skal stå minimum 30.000 kr. på hver pensionsordning, for at disse kan flyttes.

Du kan starte med at tage en gratis investeringsplan for din pension her.
Derefter har du mulighed for acceptere, at NORD får indblik i din PensionsInforapport for på den måde at kunne vejlede dig i forhold til muligheden for flytning af eksisterende pensionsordning(er).

Oprettelse af ny ratepensionsordning:

Såfremt du ønsker at oprette en ny privat ratepensionsordning, skal du springe dette trin over. Derefter har du mulighed for at oprette en ratepensionsordning hos NORD. Vær opmærksom på, at minimumsindskuddet for en ny ratepensionsordning hos NORD på nuværende tidspunkt er 30.000 kroner.

Eksisterende privatkunde:

Er du allerede privatkunde hos NORD og investerer private frie midler, med ønsket om også at investere din(e) pensionsordning(er), så skal du logge ind på din profil her.
Når du er logget ind, så skal du klikke på ‘Min konto’ og derefter klikke på ‘Depotoprettelser’. Herefter skal du klikke på ‘Opret eller flyt pensionsdepot’.
Derefter har du mulighed for acceptere, at NORD får indblik i din PensionsInforapport for på den måde at kunne vejlede dig i forhold til muligheden for flytning af eksisterende pensionsordning(er).

Vær opmærksom på, at minimumsbeløbet for hver separat pensionsordning er 30.000 kr.

Pensionsmuligheder via NORD:

Hos NORD.investments kan du oprette en ny ratepension eller flytte din eksisterende aldersopsparings-, rate- og/eller kapitalpension. Du kan for nuværende desværre hverken flytte eller oprette nye livrentepensioner

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Såfremt din pensionsordning er en, som enten du eller din arbejdsgiver indbetaler på, vil det ikke være muligt at flytte denne. Vil du alligevel gerne have din pensionsordning flyttet, skal du inden da have kontaktet det nuværende pensionsselskab, for at sørge for, at alle indbetalinger stoppes inden flytningen.