Hvis du ønsker at udbetale penge fra din konto i vores partnerbank (Saxo Bank), skal du først bede om et delvist/helt salg af din portefølje ved at sende en mail til os på [email protected].

Det er vigtigt, at du angiver beløbet du har brug for at få solgt samt bevæggrunden herfor.

Du kan altid forvente, at udbetalinger godkendes af Saxo Bank inden for 3 bankdage.
Efter en given udbetaling er godkendt, vil du modtage pengene på din konto inden for et par bankdage.

Udbetaling af penge sker på forskellig vis alt afhængigt af om du er en privat- eller virksomhedskunde:

Privatkunder:

Når der er solgt for dig, skal du selv logge ind her for at udbetale pengene (som privatkunde bosiddende i udlandet, skal du dog kontakte os, da udbetalingen så skal ske på anden vis).

Virksomhedskunde:

Når der er solgt for din virksomhed, skal du udfylde en overførselsanmodning, som vi sender dig og herefter står Saxo Bank for udbetalingen af dit selskabs penge.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.