Hvis du ønsker at udbetale penge fra din konto i vores partnerbank (Saxo Bank), skal du først bede om et delvist/helt salg af din portefølje ved at skrive til os på [email protected]

Du kan altid forvente, at udbetalinger godkendes inden for 5 bankdage.
Efter en given udbetaling er godkendt, vil du modtage pengene på din konto inden for et par bankdage.

Udbetaling af penge sker på forskellig vis alt efter hvilken slags kunde du er:

Privatkunde:

Når der er solgt for dig, skal selv logge ind her for at udbetale pengene (som privatkunde boende i udlandet, skal du dog kontakte os, da udbetalingen skal ske på anden vis).

Virksomhedskunde:

Når der er solgt for din virksomhed, skal du udfylde en overførselsanmodning, som vi sender dig og herefter står Saxo Bank for udbetalingen af dit selskabs penge.

Fællesdepotkunde:

Når der er solgt for jeres fælleskonto, skal I udfylde en overførselsanmodning, som vi sender jer og herefter står Saxo Bank for udbetalingen af jeres penge.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.