Hvis du ønsker at udbetale penge fra din konto i vores partnerbank (Saxo Bank), skal du først bede om et delvist/helt salg af din portefølje ved at skrive til os på [email protected]

Privatkunde:

Når der er solgt for dig, skal selv logge ind på din konto i Saxo Bank og udbetale pengene. Det gør du ved at følge disse trin:

1. Nulstil din adgangskode til SaxoTraderGo

Hvis det er første gang du logger på din konto, så skal du starte med at få en adgangskode til SaxoTraderGo. Det gør du her. Du skal bruge dit Saxo ID og din email. Har du ikke modtaget dit Saxo ID, kan du blot skrive til os på [email protected].

2. Login på www.saxotrader.com/account

Du skal derfor logge ind via www.saxotrader.com/account, som er til login for NORD.investments' kunder. Der skal altså stå account (når du er inde på siden), som på billedet nedenfor:

3. Udbetal pengene

Klik på menuen "Deposit and Transfer” og tryk derefter på ”Open” under sektionen
”Deposit and Transfer”.

Vælg menuen "Withdraw funds", hvis den ikke allerede er valgt. Indtast det beløb du vil overføre i ”Withdrawal amount” feltet.

Vælg den konto, du vil udbetale pengene til og tryk derefter på ”Transfer”.

Du kan forvente, at udbetalingen godkendes inden for 2 bankdage.
Efter udbetalingen er godkendt, vil du modtage pengene på din konto inden for et par bankdage.

4. Alternativ udbetalingsform

Skulle du mod forventning have problemer med at foretage udbetalingen via SaxoTraderGo bedes du kontakte NORD.investments på [email protected] og beskrive problemet.

Så sørger vi for at hjælpe dig med din udbetaling på anden vis.

Virksomhedskunde:

Når der er solgt for din virksomhed, skal du udfylde en overførselsanmodning som vi sender dig og herefter står Saxo Bank for udbetalingen af dit selskabs penge.

Hvis du har nogen spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os på tlf. +45 7196 9628 eller mail [email protected]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.