Vi anbefaler, at du starter med at lave en gratis investeringsplan her.
Hvis du allerede har gjort det og gerne vil være kunde hos os, så skal du hente vores app og oprette dig som kunde i appen.

Du kan hente vores app til iPhone her og til Android her.

I appen kan du oprette dig som kunde på under 5 minutter.
Du skal have dit sundhedskort (tidligere sygesikringsbevis) og kørekort eller pas klar, da disse skal bruges til, at identificere og oprette dig i NORD's partnerbank.
Du vil derfor blive bedt om at tage billeder af disse.

Du vil endvidere også blive bedt om, at svare på spørgsmål om din risikoprofil (en til gang) - de samme spørgsmål som da du lavede en gratis investeringsplan.

Senest et par dage efter, at vi har modtaget din kundeoprettelse, vil du blive bedt om at gå ind på appen og skrive aftalerne under med NEM-ID.
Når du har underskrevet, kan du overføre de penge du ønsker investeret til din konto, i partnerbanken. Dine indsatte midler vil blive investeret samme dag eller senest dagen efter.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORD.investments A/S er en teknologi- og marketingvirksomhed. Bankservices og investeringsrådgivning leveres af NORDs partnerbank Københavns Andelskasse.