Du kan til enhver tid hæve en del eller hele din porteføljes værdi (få solgt dine investeringer). Du skal blot skrive ind til os på chat eller email hello@nord.investments.

Du vil som regel blive solgt for samme dag du skriver ind til os (senest næstkommende bankdag), hvorefter du selv skal tilbageføre pengene til den konto du ønsker.

Omkostninger ved salg af investeringer omfatter henholdsvis handelsomkostninger på 0,14 % af salgenes størrelse og valutavekslingsgebyr på 0,17 %, da der altid opstår en valutaveksling mellem Euro og DKK når der købes og sælges ETF'ere.
Begge omkostninger er inkluderet i de totale årlige omkostninger, der findes på prissiden.

Når du udfylder investeringsplanen bliver du spurgt til din forventede tidshorisont - denne bruges til at sammensætte din portefølje i henhold til din risikoprofil, men du kan selvfølgelig altid helt eller delvist udbetale din porteføljes værdi, hvis du skulle få brug for pengene før tid.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------