Du kan oprette et almindeligt frit opsparingsdepot og selskabsdepoter hos os gennem NORD's partnerbank, Københavns Andelskasse.

Vi arbejder på og håber i løbet af 2017 også at kunne tilbyde oprettelse af private tegnede pensionsdepoter.
Hvis du gerne vil orienteres, når vi er klar med depot til pensioner, så skriv din e-mailadresse til os i vores chat funktion (nederst i højre hjørne på hjemmesiden).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORD.investments A/S er en teknologi- og marketingvirksomhed. Bankservices og investeringsrådgivning leveres af NORDs partnerbank Københavns Andelskasse.