Jo, det kan du og du skal være velkommen til at replikere vores porteføljer og selv handle dem via din egen bank eller anden handelsplatform.

Men du skal dog være opmærksom på, at du så selv skal bruge tid og have den viden der skal til, for løbende at rebalancere samt overvåge din portefølje.

Du skal også være opmærksom på, at du selv skal betale handels-, depot- og veksleomkostninger og at disse formentlig vil være dyrere for dig end for os, da vi gennemfører mange store ordrer og samtidig har adgang til markedets bedste priser.

Så det er formentlig ikke meget du sparer ved selv at gøre alt arbejdet.

Læs mere om hvorfor du ikke selv skal investere passivt i blogindlægget:
Hvad NORD tilbyder og hvorfor du ikke selv skal investere passivt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------