Risikoprofilen bestemmes ud fra de 10 spørgsmål man gennemgår i testen under investeringsplanen her. Finanstilsynet kræver, at den rådgivning der gives, baseres på svar der omfatter tidshorisont, risikotolerance og risikoevne. Risikoprofilen og investeringsrådgivningen i NORDS koncept ydes af NORD's partnerbank, Københavns Andelskasse.

Når du opretter dig som kunde i NORD-appen, kan du vælge at fravælge den anbefalede investeringsprofil fra vores partnerbank og tilvælge din egen.

Hvis du allerede er investeret og mener, at din risikoprofil har ændret sig, eller på anden vis er forkert, bedes du venligst kontakte os. Skriv til os på chat eller e-mail.

Erfaringen viser, at mange har tendens til, at ville påtage sig en højere grad af risiko end vedkommenes oprindelige risikoprofil tilsiger, når markederne er positive.
Man bør dog ikke ændre risikoprofil i forsøget på at time markedet. Undersøgelser viser, at kun meget få er i stand til at have succes med at markedstiming og selv ikke Warren Buffet praktiserer markedstiming.
Læs eventuelt blogindlægget: Er aktiemarkedet på vej op eller ned?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NORD.investments A/S er en teknologi- og marketingvirksomhed. Bankservices og investeringsrådgivning leveres af NORDs partnerbank Københavns Andelskasse. NORD.investments A/S yder derfor hverken investerings- eller skatterådgivning.