Hvis du ønsker at udbetale penge fra din konto i vores partnerbank (Saxo Bank), skal du følge disse 4 steps:

1. Bede om et delvist/helt salg af din portefølje ved at skrive til på hello@nord.investments
  2. Efter salg går der altid to valørdage før pengene står på din konto. Efter de to dage skal du selv logge ind på din konto i Saxo Bank og udbetale pengene.
    Det gør du ved at logge ind på SaxoTraderGo med dit Saxo ID og kodeord her. Dit Saxo ID finder du i den e-mail du modtog fra Saxo Bank, da du blev oprettet som kunde i sin tid (hvis du ikke kan finde mailen med dit Saxo ID, så skriv til os på hello@nord.investments). Hvis det er første gang du logger på din konto, så skal du starte med at få et kodeord ved at klikke på "I forgot my Password" her.
  3. Når du er logget ind, så skal du klikke på fanen "Deposit and Transfer" og klikke på "Withdraw cash". Herefter kan du vælge hvilken konto du ønsker pengene udbetalt til.
  4. Efter udbetalingen er godkendt, vil du senest modtage pengene på din konto den efterfølgende bankdag.

Hvis du har nogen spørgsmål efter at have læst ovenstående, så ring eller skriv endelig til os på tlf. +45 7196 9628 eller mail hello@nord.investments.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.