Hvis du har flere midler som du ønsker investeret, så er det blot at overføre/indbetale disse til din konto i NORD's partnerbank, Københavns Andelskasse.
Bemærk dog, at du selv skal stå for overførslen fra din egen bank til NORD's partnerbank.

Du kan f.eks. vælge at lave en fast kontooverførsel til din konto hver måned eller overføre lige når det passer dig. Du finder dit konto nr. til partnerbanken i NORD-appen.

Nye indbetalinger registreres automatisk, og disse investeres så snart dine likvide midler i partnerbanken overstiger et fastsat niveau (niveauet er fastsat ud fra din samlede porteføljeværdi).
Se nedenfor i tabellen, hvor mange midler der skal stå på kontoen, set i forhold til porteføljeværdien af depotet, før midlerne investeres:

Der er ingen gebyrer ved indskydning af flere midler.
Dog sker der altid en valutaveksling mellem Euro og DKK når der købes og sælges ETF'ere og for disse transaktioner, betaler du et vekslegebyr til NORD's partnerbanks handelspartner.
Vekslegebyret, som også kaldes for valutamarginalen, er pt. på 0,17 %. Vekslegebyret er inkluderet i de totale årlige investeringsomkostninger/ÅOP.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NORD.investments A/S er en teknologi- og marketingvirksomhed. Bankservices og investeringsrådgivning leveres af NORDs partnerbank Københavns Andelskasse. NORD.investments A/S yder derfor hverken investerings- eller skatterådgivning.