Hvis du har flere midler du ønsker investeret, så er det blot at overføre/indbetale disse til din konto i Saxo Bank.
Bemærk dog, at du selv skal stå for overførslen fra din egen bank til Saxo Bank.

Der kan være flere fordele ved at sætte automatiske indbetalinger op. Læs med fordel blogindlægget: Boost din opsparing med løbende indbetalinger.

Der er dog en minimumsgrænse for, hvornår dine midler investeres. Denne minimumsgrænse er på 2.000 kr., hvis du har under 200.000 kr. investeret via NORD. Hvis du har mere end 200.000 kr. investeret via NORD, så skal kontantindestående minimum udgøre 1 % af dine samlede investeringer, før kontanterne investeres for dig.

Du kan f.eks. vælge at lave en fast kontooverførsel til din konto hver måned eller overføre lige når det passer dig. Du finder dit konto nr. til Saxo Bank i NORD-appen. Der bliver dog først investeret for dig efter din accept.

Nye indbetalinger registreres automatisk, og disse investeres så snart du accepterer fremsendt investeringsforslag fra os. Der skal dog altid stå lidt kontanter på din konto, for at dække de månedlige opkrævne gebyrer.

Der er ingen gebyrer ved indskydning af flere midler.
Dog sker der altid en valutaveksling mellem Euro og DKK når der købes og sælges ETF'ere og for disse transaktioner, betaler du et vekslegebyr til NORD's partnerbanks handelspartner.
Vekslegebyret, som også kaldes for valutamarginalen, er pt. på 0,17 %. Vekslegebyret er inkluderet i de totale årlige investeringsomkostninger.
Derudover betaler du også handelsomkostninger på 0,14 %, når dine nye midler investeres. Dette gebyr er også inkluderet i de totale årlige investeringsomkostninger.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------