Du følger med i din porteføljes udvikling via NORD's app.
I appen kan du også se din aktivallokering, kontooversigt, gebyrer, handler, ind- og udtræk og du kan se dit konto nr. i Saxo Bank.

Første gang du logger ind på appen, er det med dit password, herefter kan du logge ind ved blot at anvende touch-id.

Din portefølje bliver desuden opdateret med 15 minutters forsinkelse.

Du kan hente vores app til iPhone her og til Android her.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------