Du følger med i din porteføljes udvikling på vores app.
I appen kan du også se din aktivallokering, kontooversigt, gebyrer, handler, ind- og udtræk og du kan se dit konto nr. i NORD's partnerbank.

Første gang du logger ind på appen, er det med dit password, herefter kan du logge ind ved blot at anvende touch-id.

Din portefølje bliver opdateret med 15 minutters forsinkelse.

Du kan hente vores app til iPhone her og til Android her.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORD.investments A/S er en teknologi- og marketingvirksomhed. Bankservices og investeringsrådgivning leveres af NORDs partnerbank Københavns Andelskasse.