Du kan oprette et almindeligt frit opsparingsdepot (privat depot til frie midler) og selskabsdepoter hos os gennem NORD's partnerbank, Saxo Bank.

Selskabsdepot anvendes til IVS, ApS, A/S samt personlige selskaber (inkl. VSO).

Vi arbejder på og håber i midten af 2019 også at kunne tilbyde oprettelse af privattegnede pensionsdepoter. Hvis du gerne vil orienteres, når vi er klar med depot til pensioner, så skriv din e-mailadresse til os i vores chat funktion (nederst i højre hjørne på hjemmesiden).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------