Hvis du ønsker at logge ind på din konto i Saxo Bank, så skal du gøre følgende:

Privatkunder og virksomhedskunder

Du skal logge ind via SaxoTraderGo med dit Saxo ID og kodeord her.
Dit Saxo ID får du ved at skrive til os på hello@nord.investments. Hvis det er første gang du logger på din konto, så skal du starte med at få et kodeord ved at klikke på "I forgot my Password" her.
Når du har valgt dit password, så bliver du viderestillet til Saxo Bank's egen hjemmeside, hvorfra du ikke kan logge ind. Du skal derfor logge ind via www.saxotrader.com/account, som er til login for NORD.investments' kunder.
Der skal altså stå account (når du er inde på siden), som på billedet nedenfor:

Hvis du har nogen spørgsmål efter at have læst ovenstående, så ring eller skriv endelig til os på tlf. +45 7196 9628 eller mail hello@nord.investments.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.