Hvis du ønsker at logge ind på din konto i Saxo Bank, så skal du gøre følgende:

Privatkunder og virksomhedskunder

Du skal logge ind via SaxoTraderGo med dit Saxo ID og kodeord her. Dit Saxo ID finder du i den kontooplysningsmail du modtog fra Saxo Bank, da du blev oprettet som kunde i sin tid (hvis du ikke kan finde mailen med dit Saxo ID, så skriv til os på hello@nord.investments). Hvis det er første gang du logger på din konto, så skal du starte med at få et kodeord ved at klikke på "I forgot my Password" her.
OBS: Det er kun muligt at logge på sin konto via følgende link: www.saxotrader.com/account
Der skal altså stå account (når du er inde på siden), som på billedet nedenfor:

Hvis du har nogen spørgsmål efter at have læst ovenstående, så ring eller skriv endelig til os på tlf. +45 7196 9628 eller mail hello@nord.investments.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.