Hvis du ønsker at udbetale penge fra din konto i vores partnerbank (Saxo Bank), skal du først bede om et delvist/helt salg af din portefølje ved at skrive til os på hello@nord.investments

Privatkunde:
Når der er solgt for dig, skal selv logge ind på din konto i Saxo Bank og udbetale pengene.
Det gør du ved at logge ind på SaxoTraderGo med dit Saxo ID og kodeord her. Dit Saxo ID finder du i den e-mail du modtog fra Saxo Bank, da du blev oprettet som kunde i sin tid (hvis du ikke kan finde mailen med dit Saxo ID, så skriv til os på hello@nord.investments
Hvis det er første gang du logger på din konto, så skal du starte med at få et kodeord ved at klikke på "I forgot my Password" her.
OBS: Det er kun muligt at logge på sin konto via følgende link: www.saxotrader.com/account
Der skal altså stå account (når du er inde på siden), som på billedet nedenfor:

Når du er logget ind, så skal du klikke på fanen "Deposit and Transfer" og klikke på "Withdraw cash". Herefter kan du vælge hvilken konto du ønsker pengene udbetalt til.

Efter udbetalingen er godkendt, vil du modtage pengene på din konto inden for et par bankdage.

Virksomhedskunde:
Når der er solgt for din virksomhed, skal du udfylde en overførselsanmodning som vi sender dig og herefter står Saxo Bank for udbetalingen af dit selskabs penge.

Hvis du har nogen spørgsmål, så ring eller skriv endelig til os på tlf. +45 7196 9628 eller mail hello@nord.investments

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.