Danskere kan fra starten af 2019 oprette en aktiesparekonto, hvor der årligt kan indbetales op til 50.000 kr. (frem t.o.m år 2022).
Dvs. der kan i alt indbetales 200.000 kr., i løbet af de 4 år.

Eventuelle gevinster på kontoen beskattes med 17 % og man kan tilsvarende opnå fradrag på 17 % for eventuelle tab. Skatten afregnes årligt efter lagerbeskatningsprincippet.
Der er dog uenighed om aktiesparekontoen er attraktiv eller ej for den private investor. Læs en CBS-professors skepsis overfor kontoen her

NORD tilbyder endnu ikke en aktiesparekonto via partnerbank.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------NORDs FAQ er hverken investerings- eller skatterådgivning. Vi henviser til vores alm. forretningsbetingelser.