Det er muligt at få en fælleskonto til investering via NORD
Som ægtepar er det muligt at få oprettet en fælleskonto i Saxo Bank, til investering via NORD.investments. Fælleskontoen giver mulighed for at samle sine investeringer, der er ligeligt fordelt imellem partnerne.

Hvad koster det at have en fælleskonto?
Det koster akkurat det samme at investere via en fælleskonto, som når man investerer individuelt via NORD. Det vil helt konkret sige, at de maksimale totale årlige omkostninger er på 0,75 %.

Hvem kan få en fælleskonto?
For at få oprettet en fælleskonto, er det eneste krav at man er gift.

Hvordan får man oprettet en fælleskonto?
For at få en fælleskonto, skal en af jer starte med at oprette sig som privatkunde her. Skriv herefter til hello@nord.investments eller ring på telefon: +45 7196 9628 og orienter os om, at I ønsker et fælleskonto.
Derefter sender vi jer nogle dokumenter i skal udfylde i forbindelse med oprettelsen af fælleskontoen.
Husk at fortæl os om den risikoprofil's portefølje I ønsker at investere efter og om det skal være en standard- eller ansvarlig portefølje.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------